Zwedak

Zwedak is een totaal website tijdens mij stage periode geweest hierbij heb ik van re-design van de oude website tot het bouwen ervan.

Homepagina

& Vervolgpagina

Ik heb een ontwerp gemaakt voor de website van Zwedak met hierin verschillende elementen. Hiervoor begonnen wij op de homepagina hierin waren meerdere wensen die de klant wou graag gelijk in een klik contact te kunnen opnemen daarom hebben we naast de mooie sfeer foto’s en een introtekst een mooie gelegenheid om gelijk te kunnen bellen en een contactformulier. Daaronder gelijk een overzicht met de werkzaamheden die ze doen zodat een nieuwe bezoeker gelijk weet wat ze doen. Daarna staat een stappenplan van de opbouw hoe ze een zwembad gaan maken en hoe ze het traject gaan doorlopen met een klant. Onderaan vind je de contact gegevens van het bedrijf.

Development

We gaan nu de website bouwen dit is het belangrijkste moment en vaak ook degene die het langste duurt. Wij maken alles zo dat de klant het totaal kan aanpassen van a tot z maar wel heel eenvoudig. Hierbij is wel om extra werk en opletten gevraagd van de programmeur gevraagd omdat je elke element alle mogelijke fout gaande situaties op voorhand op te lossen zodat de klant niks meer fout kan doen. Daarnaast programmeren wij alles zowat ze ook doen niks uit elkaar kan vallen en volledig responsive is. Ik heb verschillende elementen zelf moet opbouw voor de juiste verhoudingen en kloppend met het design.

Bekijk hier de website

Bekijk de website