TGP Blom

TGP Blom is een project tijdens mijn stage waar ik van webdesign en denken hoe en wat waar komt de staan tot aan het progameren ervan.

Homepagina

& Vervolgpagina

Voor TGP Blom mocht ik het project doen weer van a tot z van design tot bouwen en uitleggen. Bij het maken van het design van TGP blom ging het vooral op de home pagina over wat ze doen en wie ze zijn en voor staan.

Ik heb er voor gezorgd een leuke binnenkomst van een banner met daar in een quote van ze. Deze kan ook steeds veranderen. Niet de usp boven in maar een keer wat anders namelijk onder de header voor een ander indruk een keer. Daaronder gelijk laten weten wat ze doen en voor staan met daarbij foto’s en links naar hun werkzaamheden. Zodat dat gelijk duidelijk is. Werk je in een special branche kun je hier zien wat ze voor je kunnen betekenen met een mooi en klein passend contact formulier zodat je gelijk contact kunt opnemen zonder helemaal naar onder te hoeven te scrollen. Wil je weten van welke merken ze de spullen verkopen komen ze in een slider voorbij dit biedt meer ruimte i.p.v. dat de hele pagina vol staat met logos van de merken en wordt het dan extra vol van. Veel nieuws hebben ze omdat ze al een tijd bestaan enzv.

Daaronder de footer voor contact opnemen met de des betreffende persoon ernaast met wie je spreekt. Dit was dan de homepagina deze is wel meerder malen aangepast tot een perfect eind stuk vooral de kleur was een dingetje bij hun omdat ze niet zo goed wisten welke ze nou wilden. Daarnaast heb ik de arsortiment en over ons pagina gemaakt en een design kijk hier vooral naar de over ons omdat hier een mooie tijdlijn slider is met daarbij boven in een slider en onderin voor de foto’s en loop van de tijd met tekst en info

Development

We gaan nu de website bouwen dit is het belangrijkste moment en vaak ook degene die het langste duurt. Wij maken alles zo dat de klant het totaal kan aanpassen van a tot z maar wel heel eenvoudig. Hierbij is wel om extra werk en opletten gevraagd van de programmeur gevraagd omdat je elke element alle mogelijke fout gaande situaties op voorhand op te lossen zodat de klant niks meer fout kan doen. Daarnaast programmeren wij alles zowat ze ook doen niks uit elkaar kan vallen en volledig responsive is.

Bekijk hier de hele website

Bekijk de website