Daily Nutrition

Daily Nutrition is een schoolproject uit 2018. Hierbij hebben we in een groep gewerkt om een website te maken plus logo en huisstijl

Webdesign &

Logo.

Het webdesign bestaat vooral om de klant de indruk te geven over ons het product met uitleg en de manier hoe we met het milieu omgaan plus kies jou eigen producten naar wens op de producten pagina.

We  hadden in eerste instatie nog iets ingedachten met blauw maar dat hebben we snel aan de kant gezet. Daarbij kwam snel een bladje voor milieuvriendelijk en dat onze producten voornamelijk door bladeren worden gemaakt. We wouden graag 2 logo’s een grote en een kleine. Uit eindelijk zijn we tot de twee onderin gekomen en daarbij zijn we met elkaar tevreden over en gaan we ermee veder.

Development

De website is gebouwd in html, css en javascript. Hierbij krijgt u in het begin een film te zien met promotie van ons werk. Daarna komt u op onze homepagina. Hier vind je de branding van ons merk met uitleg erover van klaar maken tot welke producten wij hebben voor u. Daarnaast heb je nog een aantal anderen pagina’s zoals ons verhaal en milieu. Ook kunt u allee producten selecteren met een filter op de producten pagina voor de juiste product van u.

Bekijk de website